Posljedice odustajanja od nuklearnog energetskog programa u Njemačkoj : diplomski rad - Medved, Marko (M. Medved, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu obrađene su situacije u svijetu koje su dovele do odluke Njemačke o izlasku iz nuklearnog programa. Posljedice te odluke komentirane su i obrađene prema dospunim podatcima i uspoređene prema slijedećim kriterijima: • Distribucija proizvodnje električne energije prema gorivu • Cijena električne energije za kućanstva • Cijena električne energije za industriju • Cijena električne energije na spot tržištu • Proizvodnja CO2 Nakon usporedbe navedenih kriterija, iznesena su predviđanja o daljnem razvoju situacije po svakom od kriterija do konačnog izlaska iz nuklearnog programa 2022. Godine.