Prilog sintezi signalizacijskih protokola za komutiranje telekomunikacijskih usluga : doktorska disertacija - Blašković, Bruno (B. Blašković ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: sinteza protokola, inteligentna mreža, specifikacija protokola usluge, verifikacija protokola, Petrijeva mreža, ekspertni sustav, formalne tehnike opisa, CLIPS, PROMELA/SPIN