Prilog sintezi signalizacijskih protokola za komutiranje telekomunikacijskih usluga : doktorska disertacija - Blašković, Bruno; Lovrek, Ignac (Zagreb : B. Blašković ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: sinteza protokola, inteligentna mreža, specifikacija protokola usluge, verifikacija protokola, Petrijeva mreža, ekspertni sustav, formalne tehnike opisa, CLIPS, PROMELA/SPIN
Keywords: protocol synthesis, intelligent network, protocol service specification, protocol verification, Petri nets, expert system, formal description technique, CLIPS, PROMELA/SPIN
Bibliografija str. 101-116.