Misleading presentations of malignant breast diseases : role of clinical cytology - Kaić, Gordana; Štoos-Veić, Tajana; Trutin-Ostović, Karmen; Vojnović, Jovanka; Vidović, Ljerka; Lambaša, Smiljka; Hariš, Višnja; Ajduković, Radmila; Stanec, Sanda; Budi, Srećko (2010)
Opisali smo dva primjera zavaravajućih prezentacija bolesti dojke da privučemo pažnju na ulogu kliničke citologije kao dijela multidisciplinarnog pristupa bolestima dojke. U prvom slučaju Pagetove bolesti bradavice dojke, klinički i radiološki se ne uočavaju znakovi karcinoma, dok drugi slučaj primarnog non-Hodgkin limfoma, imitira uznapredovali karcinom dojke
Bibliografija: 10 jed.