Arheološka istraživanja na karlovačkom i sisačkom području : znanstveni skup, Karlovac, 12-14.X. 1983. - Znanstveni skup (1983 ; Karlovac); Majnarić-Pandžić, Nives; Zaninović, Marin; Šegvić, Marina; Mirnik, Ivan (Zagreb : Hrvatsko arheološko društvo, 1986)
Zusammenfassungen
Summaries
Résumées
Na spor. nasl. str.: Archäologische Forschungen im Gebeit von Karlovac und Sisak
Bibliografske bilješke iza svakog rada
Keywords: Karlovac; Sisak; Kordun; Banija; Pokuplje; Lasinjska kultura; brončano doba; antički kultovi; numizmatika; utvrde