Ranokršćanska topografija na području između Krke i Cetine - Migotti, Branka (Zagreb : JAZU, 1990)
Summary
Bibliografija. str. 79-92
Kazala
Keywords: rano kršćanstvo; Krka; Cetina; arheološka topografija; arheološka nalazišta