Referati i koreferati sa VIII. kongresa arheologa Jugoslavije, Bor, 1969. - Kongres arheologa Jugoslavije (8 ; 1969 ; Bor); Srejović, Dragoslav; Jovanović, Borislav; Zotović, Ljubica; Tasić, Nikola (Beograd : Arheološko društvo Jugoslavije ; Arheološki institut-Beograd, 1971)
Sažeci na engleskom ili francuskom jeziku
Zbornik radova s kongresa
Bibliografske bilješke uz svaki tekst
Keywords: arheološki kongresi; Đerdap; Željezna vrata; Padina; Zlotska pećina; Trajan; rimske ceste