Predromanička, protoromanička i ranoromanička skulptura na otocima Cresu i Lošinju - Ćus-Rukonić, Jasminka (Cres : Fond za kulturu Općine Cres-Lošinj, 1991)
Riassunto
Summary
Bibliografija: str. 51-53
Keywords: Cres; Lošinj; predromanika; rana romanika; romanička skulptura; rani srednji vijek