Svjedočanstva o rimskoj Seniji - Ljubović, Enver (Senj : Senjsko književno ognjište, 2001)
Zusammenfasung
Riassunto
Summary
Bibliografija: str. 109-110 i uz tekst
Kazalo
Keywords: Senj -- arheološki spomenici; Senia; rimske ceste; epigrafija