Der Hort von Borodino : kritische Anmerkungen zu einem berühmten bronzezeitlichen Schatzfund aus dem nordwestlichen Schwarzmeergebiet - Kaiser, Elke (Bonn : Habelt, 1997)
Sažetak na ruskom jeziku
Bibliografija: str. 147-156 i uz tekst
Keywords: brončano doba; ostave; Ukrajina - arheološka nalazišta; Crno more; oružje; bodeži; sjekire; kalupi