Epigrafski spomenici na prostoru Novalje - Kurilić, Anamarija (Novalja : Grad Novalja ; Zadar : Arheološki muzej : Sveučilište, Odjel za povijest, 2004)
Summary
Bibliografija: str. 27.
Keywords: epigrafija; latinska epigrafija; antički natpisi; Novalja