Jezični varijeteti i nacionalni identiteti : prilozi proučavanju standardnih jezika utemeljenih na štokavštini : ije-e-je-i - Badurina, Lada; Silić, Josip; Pranjković, Ivo (Zagreb : Disput, 2009)
Abstracts.
Bibliografija uz većinu radova. - Kazalo
Keywords: hrvatski jezik - štokavsko narječje; štokavsko narječje - karakteristike; južnoslavenski jezici - sociolingvističke studije