Skupnost, identiteta in komunikacija v virtualnih skupnostih - Praprotnik, Tadej (Ljubljana : Institutum Studiorum Humanitatis - Fakulteta za podiplomski humanistični študij, 2003)
Summary
Bibliografiaj: str 149-159
Keywords: virtualne zajednice -- internet; virtualne zajednice - pitanje komunikacije -- virtualne zajednice - pitanje identiteta