Jezični identitet i jezični krajobraz u Mostaru : doktorski rad - Grbavac, Ivana (Zagreb : I. Grbavac, 2012)
Sažetak na hrv. i eng. jeziku.
Bibliografija: str. 235-250.
Keywords: sociolingvistika; Mostar; jezični identitet; jezični krajobraz; znak (sociolingvistički); javni prostor; višejezičnost; globalizacija; multietničke sredine; utjecaj engleskog jezika