O metodologiji onomastičkih istraživanja (na primjeru keltske onomastike) - Matasović, Ranko (1998)
U članku autor raspravlja o kriterijima na osnovi kojih se neko ime može pripisati keltskom jeziku. Posljedice takvih metodoloških promišljanja ispituju se na problemima navodnih keltskih antroponima i toponima u Iliriku.
Projekt MZOS
HRV