Proces učenja stranog jezika kao predmet učeničkog stava - Mihaljević Djigunović, Jelena; Kovačić, Maja (1996)
Tema članka su učenički stavovi prema procesu učenja engleskog kao stranog jezika i neki aspekti njegove nastave. Opisuje se i komentira istraživanje provedeno sa 117 učenika engleskog jezika koji su engleski jezik učili na fakultetskoj razini. Analiziraju se njihova uvjerenja o učenju engleskoga jezika i razmatraju se njihove implikacije na nastavu engleskog jezika.
Projekt MZOS
HRV