Srpsko-hrvatsko pomirenje u historiografiji - pretpostavka iliposljedica političkog pomirenja? - Goldstein, Ivo (1998)
Je li srpsko-hrvatsko pomirenje u historiografiji pretpostavka ili posljedica stvarnog političkog pomirenja
Projekt MZOS
HRV