O ustoličenju biskupa Mirka Ožegovića u Senju 1834. godine - Holjevac, Željko (2003)
Autor ukratko prikazuje svečano ustoličenje biskupa Mirka Ožegovića Barlabaševačkog u Senju 31. kolovoza 1834. U prilogu donosi i jednu pjesmu sastavljenu u Karlovcu u prigodi njegova uvođenja u službu biskupa Senjske i modruške ili krbavske biskupije.
Projekt MZOS
HRV