Nacrti Janka Nikole Grahora za preoblikovanje pročelja episkopalnog dvora u Plaškom - Damjanović, Dragan (Array, 2003)
Članak se bavi dvama varijantama nacrta Janka Grahora za preoblikovanje pročelja episkopalnoga dvora u Plaškom nastala 1857. godine. Tako ranom datacijom ovi planovi predstavljaju najranija poznata djela arhitekta Grahora i istodobno jedne od najranijih primjera romantičarskog historicizma u hrvatskoj arhitekturi uopće.