Maniristički vrt Crijevića u Dubrovniku - Fisković, Igor (Array, 2003)
Sedamdesetak skulptiranih stupova u vrtu vlastelina Crijevića u Dubrovniku povezuje se u sadržajnu cjelinu obilježenu duhovnošću Cinquecenta.