Povijest 20. stoljeća u kurikulumu povijesti u Hrvatskoj. Kakva bi trebala biti i kakva jest naša nastava povijesti i zašto je 20. stoljeće najvažnije - Jakovina, Tvrtko (2004)
Nastava povijesti, 20. stoljeće.
Projekt MZOS
HRV