Osservazioni su alcuni particolari indicatori di forza illocutoria - Deželjin, Vesna (2004)
U višejezičnom tekstu anonimne komedije iz 18. stoljeća analiziraju se pokazatelji ilokucijske snage koji mogu biti leksikalizirani ili neleksikalizirani, kao što je i promjena jezičnog koda unutar istoga komunikacijskog čina.
Projekt MZOS
ITA