Hrvatska historiografija nakon 1990. : Pokazatelji s Odsjeka za povijest Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu - Budak, Neven (2004)
U radu se analizira znanstvena produktivnost pojedinih djelatnika Odsjeka za povijest zaposlenih na odsjeku tijekom devedesetih godina 20. st. Razmatra se napose intenzitet i značaj njihove međunarodne djelatnosti.
Projekt MZOS
HRV