Speleološki kamp "Cetina '04" - Jalžić, Branko (Array, 2004)
U organizaciji Speleološkog odsjeka HPD "Željezničar" iz Zagreba održan je na području izvora Cetine speleološki kamp u trajanju od 15.8. do 23.8.2004. godine. Tada su na već poznatim speleološkim objektima provedena ronilačka, biospeleološka i arheološka istraživanja a neki speleološki objekti su se ponovo topografski snimili.