Speleološki kamp "Cetina '04" - Jalžić, Branko; Casati, Luigi; Bolanz, Jean-Jacques Osterman, Jasmina; Cvitanović, Hrvoje (2004)
U organizaciji Speleološkog odsjeka HPD "Željezničar" iz Zagreba održan je na području izvora Cetine speleološki kamp u trajanju od 15.8. do 23.8.2004. godine. Tada su na već poznatim speleološkim objektima provedena ronilačka, biospeleološka i arheološka istraživanja a neki speleološki objekti su se ponovo topografski snimili.
Projekt MZOS
HRV