Prikaz zbornika radova "Razgovori o retorici" - Varošanec-Škarić, Gordana (2007)
Prikaz daje pregled radova o retorici objavljenih u zborniku "Razgovori o retorici". Prikaz predstavlja analizu i kritički osvrt objavljenih članaka.
Projekt MZOS
HRV