O našijencima u Indijama - Polić-Bobić, Mirjana (1993)
U članku se prikazuje djelovanje nekolicine Hrvata u trostoljetnom razdoblju španjolskog kolonijalnog gospodstva u Novom Svijetu, koji su kao misionari i/li istraživači o tome ostavili pisana izviješća koja su zasad objavljena ili još neobjavljena.
HRV