Ikonografska interpretacija sarkofaga s Kabirima iz Arhološkog muzeja u Splitu - Turković, Tin (2006)
Rad je pokušaj interpretacije prikaza na jednom nedovršenom kasnoantičkom sarkofagu iz Arheološkog muzeja u Splitu.
Projekt MZOS
HRV