Arheološka nalazišta i nalazi na području grada Zlatara - Filipec, Krešimir (2008)
U radu su prikazani rezultati dosadašnjih arheoloških istraživanja na području grada Zlatara. Područje grada Zlatara, kao i cijelo Hrvatsko zagorje, arheološki je vrlo slabo istraženo što je posljedica gotovo stoljetnog zanemarivanja ovog dijela naše zemlje.
Projekt MZOS
HRV