Tri osječke grobljanske kapele, 1 - Damjanović, Dragan (2009)
Članak govori o izgradnji kapele Uznesenja Svetog Križa na donjogradskom groblju u Osijeku. Kapela je podignuta 1869-70. prema projektima vukovarskog arhitekta Frana Funtaka.
Projekt MZOS
HRV