Darwinova najdraža životinja - Husić, Snježana (2009)
Istražuju se humanističke i abolicionističke zasade Darwinove teorije evolucije te njihovo iskrivljavanje u socijalnom darvinizmu, kao i položaj Darwinova djela u hrvatskoj kulturi.
Projekt MZOS
HRV