Rekognosciranje južnih obronaka Papuka (zona Velika - Stražeman) - Potrebica, Hrvoje (Array, 2008)
U radu su prikazani rezultati rekognosciranja južnih obronaka Papuka, odnosno zone između mjesta Velika i Stražeman. Poseban je naglasak na otkriću eneolitičke masovne grobnice u mjestu Potočani što predstavlja jedinstven nalaz u Hrvatskoj ali u u Europi. Riječ je o jednoj od najvećih takvih cjelina uopće.