Iz prošlosti pravoslavnih (srpskih) naselja i žitelja u kutinskom kraju - Holjevac, Željko (2007)
Autor analizira prošlost pravoslavnih naselja i njihovih žitelja srpske narodnosti u okolici Kutine od doseljenja tih žitelja do suvremenosti.
Projekt MZOS
HRV