Mir u Srijemskim Karlovcima 26. siječnja 1699. - Holjevac, Željko (2009)
Autor opisuje okolnosti u kojima je 26. siječnja 1699. sklopljen mir u Srijemskim Karlovcima i završen 16-godišnji habsburško-osmanski rat.
Projekt MZOS
HRV