"Zaljubljena”: od Paula Éluarda do Josipa Pupačića - Pavlović, Cvijeta (Array, 2012)
Rad sadržava analizu prepjeva pjesme Paula Éluarda "Zaljubljena" ("L'amoureuse"), koji je načinio hrvatski pjesnik Josip Pupačić.