Nastava povijesti u Republici Hrvatskoj i njezina zlouporaba - Najbar-Agičić, Magdalena; Agičić, Damir (2006)
U tekstu se govori o stanju u nastavi povijesti i udžbenicima povijesti u Republici Hrvatskoj u devedesetima. Pokušava se pokazati i kakva se povijesna svijest nastojala stvoriti kod učenika u to doba.
Projekt MZOS
HRV