Tiranija tijela: Feralove fotomontaže - Čale Feldman, Lada (2007)
Rad analizira humorne procedure Feralovih naslovnica i njegovih foto-montažnih manipulacija odnosom ljudsko/životinjsko, muško/žensko i sl.
Projekt MZOS
HRV