Josip Hamm i paleografski opisi najstarijih hrvatskoglagoljskih tekstova - Žagar, Mateo (2007)
Autor procjenjuje koliko su još danas aktualni kriteriji koje je Josip Hamm bio istaknuo kao relevantne za procjenu starine najstarijih hrvatskoglagoljskih tekstova.
Projekt MZOS
HRV