Hrvatska/Jugoslavija u svjetskoj politici - Jakovina, Tvrtko (2008)
Rad je analiza najvažnijih etapa vanjske politike Titove Jugoslavije koja se odvijala u trokutu između socijalističkog svijeta, Zapada predvođenog SAD-om i važne uloge Beograda u Pokretu nesvrstanih zemalja. Određene su epizode, poput Praškog proljeća ili Mađarske revolucije obrađene detaljnije.
Projekt MZOS
HRV