Izvadak iz Apijanove rimske povijesti (Historia Romana), knj. X - Kuntić-Makvić, Bruna (2006)
Apijanov opis Oktavijanovoga vojevanja protiv Japoda iz knjige o ilirskim ratovima (App. Illyr. 16, 48 - 22, 62.
Projekt MZOS
HRV