Brozovićeve paleoslavističke teme - Damjanović, Stjepan (2009)
Obrađuje se paleoslavistički opus Dalibora Brozovića i utvrđuje se u kojoj je mjeri njegovo dobro poznavanje paleoslavističkih tema utjecalo na ukupnu vrijednost njegovih slavističkih prinosa.
Projekt MZOS
HRV