Uvodne riječi - Jelinčić, Tonci; Gospodnetić, Pave; Jelaska, Zrinka (2009)
U uvodu se govori o poticaju za nastanak ove knjige, radu na njoj, strukturi, poglavljima, autorima i njihovu pristupu, načelima uključivanja žrtava te daje sažetak ili samo tema poglavlja
HRV