"Povijest Langobarda" Pavla Đakona i ranosrednjovjekovno povjesništvo - Gračanin, Hrvoje (2010)
Znanstvena studija o mjestu "Povijest Langobarda" Pavla Đakona u ranosrednjovjekovnom povjesništvu, Pavlovim literarnim izvorima, tematskim krugovima i historiografskim kriterijim.
Projekt MZOS
HRV