Talijanizmi u poljskom jeziku - Pintarić, Neda (2011)
Rad je rezultat istraživanja talijanizama u poljskom standardnom jeziku. Osim opisa morfološke razine predstavljena su značenja talijanizama u poljskom jeziku kao i semantička polja te pragmatička značenja u modelu i replici. Rad završava rječnikom talijanizama.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV