Baladeskne pjesme Vladimira Vidrića - Fališevac, Dunja (2002)
U kontekstu hrvatske moderne Vidrićevo baladeskno pjesništvo pokazuje naglašenu suzdržanost i distanciranost ne sudjelujući u oblikovanju onodobnih nacionalnoideoloških programa.
Projekt MZOS
HRV