Pisac kao gospodar jeziku - Pranjković, Ivo (2004)
U prilogu je riječ o Matoševu shvaćanju jezika umjetničkoga teksta, ponajprije onome kakvo je došlo do izražaja u ocjenama pojedinih književnih djela njegovih suvremenika (J. Poliča Kamova, V. Vidrića, A. Harambašića, I. Brliuć-Mažuranić i drugih).
Projekt MZOS
HRV