Lončarski pečati na rimskoj keramici iz Burnuma i Tilurija - Šimić-Kanaet, Zrinka; Zaninović, Joško (2007)
Analizom je utvrđeno da su pronađeni lončarski pečati iz Burnuma i Tilurija sadržavali imena 17 lončara.
Projekt MZOS
HRV