Iznova o Ivanu Duknoviću - Fisković, Igor (2010)
U potrazi za počecima rada I. Duknovića analiziraju se dva renesansna oltara u Rimu, te utvrđuju manire i izraz kipara koji će se probiti u vrhove renesansnog kiparstva Italije.
Projekt MZOS
HRV