Nikola Batušić na Hvaru - Pavličić, Pavao (2012)
Cijenjeni hrvatski teatrolog Nikola Batušić bio je "spiritus movens" " Dana hvarskoga kazališta" i u tekstu se sagledava njegova uloga na tom skupu znanstvenika i izvođača. Batušićev rad prikazan je sa stručnog stajališta, s posebnim osvrtom na njegovu studiju "Povijest hrvatskoga kazališta", ali i s privatne strane.
Projekt MZOS
HRV