Profesor Damjanović i njegov odsjek - Žagar, Mateo (2012)
U radu se pregledno donose aktivnosti prof. Stjepana Damjanovića na Odsjeku za kroatistiku u povodu njegova 65. rođendana.
Ovaj je broj Nove Croatice Mateo Žagar uredio i napisao spomenuti uvodni tekst.
HRV